Östersjöfestivalen kan nu presentera ytterligare två artister till sommarens fest: hiphop-stjärnan Kaliffa och Melodifestivalaktuella John Lundvik!

Det blir en riktig brakfest till premiärdag på årets upplaga av Östersjöfestivalen. Som om världsstjärnan Anastacia inte var nog - nu kan arrangörerna avslöja att även Kaliffa och John Lundvik ska få torget att gunga under onsdagen.

Kvällen inleds vid 20-slaget när John Lundvik äntrar torgscenen. Artisten tillika hyllade låtskrivaren är just nu högaktuell som finalist i Melodifestivalen med sin ballad "My Turn" och lär bjuda publiken på en sångupplevelse utöver det vanliga. Efter att kvällens huvudartist Anastacia satt guldkant på aftonen avslutas det hela med en av landets hetaste reggae- och hiphop-akter just nu - Kaliffa. Hoffmaestro-medlemmen noterar flera miljontals streams som singelartist och har toppat listor med hits som "Helt Seriöst" och "Spontanitet".

- Det känns jättekul att vi fick ihop en fin bredd på artisterna och det musikaliska innehållet till onsdagskonserter, säger Svenerik Olsson, artistbokare Östersjöfestivalen. Jag ser fram emot ett fullsatt torg med härlig publik, och hög förväntan när stjärnorna av högsta kalibern äntrar scen. John Lundvik, Anastacia och Kaliffa! Vilken kväll det kommer att bli i Karlshamn 18 juli!

Östersjöfestivalen 2018 går av stapeln den 18-21 juli.