Lördag
27
Februari 2016
Hotellbaren - Restaurang / Loungé Karlshamn

Faråker & Nattsudd

Favorit i repris!!
Ni som var med oss föregående år vet att detta var en helt galen afton! Nu är han här igen...


Spelningen startar omkring kl 22, därefter drar Nattsuddet igång i vanlig ordning!
Efter spelningen tar dj Patrik över och levererar de bästa partyhitsen!

För bordsbokning
Ring 0454-84585

Ålder 25+

Inträde 150kr
Förköpsbiljett 130kr (finns att köpa från och med 1/2 hos oss på Hotellbaren)

Faråker började som en pojkdröm i en gammal lada i Blekinge. Olle Blomström var arbetslös och pank, och bestämde sig för att försöka skriva musik på svenska. Det gick dåligt. Det gick till och med så pass dåligt att han bestämde sig för att flytta utomlands, där han bodde i Grekland under en tid. Där skrev han låtarna Stå på tå och Allt som är skit, men inspelningarna överröstades av demonstrationer och cikador. Sju månader gick och till slut kom ideén tillbaka, att ge Faråker en ny chans.

Åter i Sverige, gjorde han ett nytt försök att dela med sig av sin musik. Plötsligt var folk intresserade, Stå på tå spelades på webbradio-stationer som Gimmieindie, spelningar bokades och Faråker uppträdde på 2012 års Peace & Love. Olle blev signad av förlaget Warner/Chappell och låten Paparazzi Du började rulla på både P3 och P4.

Cikadan är en insekt som finns i medelhavsregionen och nordamerika. Den lever under marken i 17 år för att sedan ta sig upp och spela sin sång. Ljudet från tusentals cicador skapar en wall of sound som för de flesta är förknippade med soliga dagar och bekymmerslösa semestrar. Drömmen om Kalifornien och sextiotalets surfmusik har alltid influerat Faråker. Men det är först 17 år efter att Olle rörde ett piano för första gången som det nya svenska vemodet blandas med de enkla melodierna från förr. I Ted Gärdestads anda och med ett sneglande öga åt Brian Wilsons atmosfärer, arbetar nu Faråker med sin debutskiva som går under arbetsnamnet: Början på slutet.

I siffror

89 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1487 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hotellbaren - Restaurang / Loungé). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Faråker & Nattsudd, Hotellbaren - Restaurang / Loungé

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November