Lördag
2
April 2016
Brooklyn 1664 Karlshamn

De Vet Du

Det kommer bli en kväll att minnas! Mer info om event och förköp finns nedan.

De Vet Du är bandet som sålt ut klubb efter klubb när de turnerat landet runt och som länge varit en av landets mest bokade akter. I vår är de aktuella med en vårturné på 10 utvalda klubbar.

Sedan De Vet Du släppte sin första musikvideo hösten 2011 har framgången varit ett faktum. De har bland annat hunnit sälja guld med skivan Radiomusik, fått en stökig partyhit med sin version av reklamen "Pantamera", haft en egen tv-serie på Kanal 5 och gjort närmre 200 spelningar runt om i Sverige.

De Vet Dus egen YouTube-kanal har över 20 miljoner visningar och mer än 100 000 prenumeranter. Inte nog med det, på 2014 års YouTube-gala kammade de hem titeln ”Årets musik-kanal”. Hösten 2014 släpptes singeln ”Swag i Skogen” där humorfiguren/sociala medier kändisen Alejandro Fuentes-Bergström medverkar. Videon har i dagsläget över 1 miljon visningar.

- Informaton -
Förköp: Fullt kommer det bli, se till att skaffa ett förköp i restaurangen under veckan.
Inträde: 150kr
Ålder: 18+
Spelstar De Vet Dut: Ca 23.00
Öppet: Stora klubben och källaren

I siffror

143 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1086 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brooklyn 1664). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De Vet Du, Brooklyn 1664

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars