Lördag
1
Juli 2017
Brooklyn 1664 Karlshamn

Medina

OBS - Spelning flyttad - OBS
Denna spelning är flyttad till obestämt datum.


Eventets datum är temporärt satt till första Juli tills nytt datum är spikat. Vi uppdaterar er så fort vi vet mer.
Håll ut, succé-duon står snart framför dig!

- Information om Medina -
Sami Rekik och Ali Jammali möttes för första gången efter en spelning i Knivsta, och fann snabbt en okonstlad samhörighet till både musiken och varandra. Startskottet löd 2003 då de tillsammans bildade hiphop-duon Medina och lät musiken formas ur deras Tunisiska rötter. Från orientaliska rytmer och hiphop-influerade beats till reggae-toner, skapade de slutligen en säregen genre som syftar till att sprida glädje och få publiken att gå loss: Haffla Music. Ordet Haffla betyder fest på arabiska, vilket har kommit att bli duons betonande grundsten. Med Haffla vill Medina ta lyssnaren till tropiska klimat och medryckande danser längs exotiska sandstränder.

Samma år släpptes första singeln ”Magdansös”, som spelades flitigt på både radio och TV. Under 2004-2012 jobbade duon helt oberoende av bolag och titulerade sig som Sveriges största undergroundband. Genom regelbundet turnerande och aktivitet på sociala nätverk, har de med en Do It Yourself-approach lyckats vinna gehör och bygga en solid fanbase som de värdesätter högt: ”Fansen har varit allt för oss. Vi har gett dem allt vi har kunnat och svarat på alla mejl vi någonsin har fått. Det vi har fått tillbaka är spelningar, kärlek och att folk lyssnar på det vi gör. Det är viktigast.”

Det stora genombrottet kom sommaren 2012 med "Där palmerna bor" som utan bolag klättrade snabbt på både Spotify och singellistan. Året därpå följde den absoluta skrällen ”Miss Decibel” under dåvarande EMI, som utöver listtoppar korades till ”årets sommarplåga” och kammade hem fyrdubbel platina. Nu är Medina åter i frammarsch med nya singeln ”Se på mig nu”, som präglas av den glädjespridande utomlands-viben och revanschkänslan av att klättra upp igen efter att ha nått botten. Vidare väntar en fullspäckad sommarturné och Medinas framtåg fortsätter.

Mer info om förköp och event kommer kommer!

I siffror

217 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1416 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brooklyn 1664). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Medina, Brooklyn 1664

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November