• Evenemang idag
Fredag
16
Juli 2021
BM Designcenter Karlshamn

Sommar i Svängsta, med Janne Schaffer!

Välkommen till en härlig konsertsommar i vackra Svängsta. Naturskönt precis intill Mörrumsån bjuder Thomas Deutgen AB och BM Designcenter på fem fantastiska konserter av skiftande slag, från dansband till operett och allt därmellan!
Dessutom god mat och dryck från Restaurang Kronolaxen, del av menyn kan förbokas.
Evenemanget är coronasäkrat enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter.
Max fyra personer i varje sällskap och en meters avstånd mellan varje sällskap. Du placeras på plats utifrån hur många ni är i varje sällskap. Max 500 biljetter/konsert.
Om restriktionerna däremot lättar kommer fler biljetter att säljas. Beroende på beslut från FHM kan avståndsreglerna då försvinna.
BM Designcenters butik håller öppen under hela kvällen.

Han är landets mest meriterade gitarrist, legendarisk och mytomspunnen för sin tid med både Abba och Ted Gärdestad. Han har spelat med de flesta i Sverige och världen.
Fortfarande är han aktiv, 50 år sedan starten.
Nu kommer Janne Schaffer till Svängsta för att trollbinda publiken med musik och minnen, en oförglömlig kväll helt enkelt!
Insläpp 17.30
Konsertstart 19.00 (slut 22.00)
Om pandemiläget är sådant att restriktionerna inte tillåter att evenemanget genomförs med 500 personer, återbetalas biljettpriset förutom servicekostnaden.

Biljetter & tider

Fredag 16 Juli 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

194 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(BM Designcenter). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sommar i Svängsta, med Janne Schaffer!, BM Designcenter

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober