• Evenemang idag
Onsdag
28
Juli 2021
BM Designcenter Karlshamn

Sommar i Svängsta, med Lasse Stefanz!

Välkommen till en härlig konsertsommar i vackra Svängsta. Naturskönt precis intill Mörrumsån bjuder Thomas Deutgen AB och BM Designcenter på fem fantastiska konserter av skiftande slag, från dansband till operett och allt därmellan!
Dessutom god mat och dryck från Restaurang Kronolaxen, del av menyn kan förbokas.
Evenemanget är coronasäkrat enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter.
Max fyra personer i varje sällskap och en meters avstånd mellan varje sällskap. Du placeras på plats utifrån hur många ni är i varje sällskap. Max 500 biljetter/konsert.
Om restriktionerna däremot lättar kommer fler biljetter att säljas. Beroende på beslut från FHM kan avståndsreglerna då försvinna.
BM Designcenters butik håller öppen under hela kvällen.
Nordens största dansband bjuder upp
De har spelat sedan 1967 och är idag det största turnerande dansbandet i Norden. Med karismatiske sångaren Olle Jönsson i spetsen har bandet levererat hits i decennier. Nu kommer Lasse Stefanz till Svängsta för en garanterat svängig konsertkväll med allt ifrån Vid en liten fiskehamn till Det regnar och regnar.

Insläpp 17.30
Konsertstart 19.00 (slut 22.00)
Om pandemiläget är sådant att restriktionerna inte tillåter att evenemanget genomförs med 500 personer, återbetalas biljettpriset förutom servicekostnaden.

Biljetter & tider

Onsdag 28 Juli 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

196 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(BM Designcenter). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sommar i Svängsta, med Lasse Stefanz!, BM Designcenter

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober