• Evenemang idag
Lördag
7
Augusti 2021
BM Designcenter Karlshamn

Sommar i Svängsta, med Arvingarna!

Välkommen till en härlig konsertsommar i vackra Svängsta. Naturskönt precis intill Mörrumsån bjuder Thomas Deutgen AB och BM Designcenter på fem fantastiska konserter av skiftande slag, från dansband till operett och allt därmellan!
Dessutom god mat och dryck från Restaurang Kronolaxen, del av menyn kan förbokas.
Evenemanget är coronasäkrat enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter.
Max fyra personer i varje sällskap och en meters avstånd mellan varje sällskap. Du placeras på plats utifrån hur många ni är i varje sällskap. Max 500 biljetter/konsert.
Om restriktionerna däremot lättar kommer fler biljetter att säljas. Beroende på beslut från FHM kan avståndsreglerna då försvinna.
BM Designcenters butik håller öppen under hela kvällen.
Sveriges största dansband har blivit boyband, creddiga och folkliga som få. Med hits ända sedan 90-talet och Mellolåtar som både stora och små kan sjunga med i.
En riktig sommarsuccé när Arvingarna exklusivt gästar Svängsta och bjuder på både skönsång och allsång. För vi vill inte gå hem…

Insläpp 17.30
Konsertstart 19.00 (slut 22.00)
Om pandemiläget är sådant att restriktionerna inte tillåter att evenemanget genomförs med 500 personer, återbetalas biljettpriset förutom servicekostnaden.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

1102 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
Boenden närmast BM Designcenter natten mellan 8 och 9 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(BM Designcenter). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sommar i Svängsta, med Arvingarna!, BM Designcenter

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter