• Evenemang idag
Lördag
21
Augusti 2021
BM Designcenter Karlshamn

Sommar i Svängsta, med The Mamas!

Välkommen till en härlig konsertsommar i vackra Svängsta. Naturskönt precis intill Mörrumsån bjuder Thomas Deutgen AB och BM Designcenter på fem fantastiska konserter av skiftande slag, från dansband till operett och allt därmellan!
Dessutom god mat och dryck från Restaurang Kronolaxen, del av menyn kan förbokas.
Evenemanget är coronasäkrat enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter.
Max fyra personer i varje sällskap och en meters avstånd mellan varje sällskap. Du placeras på plats utifrån hur många ni är i varje sällskap. Max 500 biljetter/konsert.
Om restriktionerna däremot lättar kommer fler biljetter att säljas. Beroende på beslut från FHM kan avståndsreglerna då försvinna.
BM Designcenters butik håller öppen under hela kvällen.
De slog igenom i Mello när de körade bakom vinnaren John Lundvik. Men sedan klev de fram och fick en egen karriär och folkets kärlek. Få kan få det att svänga som The Mamas! Nu kommer supergruppen till Svängsta och ger en av sommarens härligaste konsertupplevelser.

Insläpp 17.30
Konsertstart 19.00 (slut 22.00)
Om pandemiläget är sådant att restriktionerna inte tillåter att evenemanget genomförs med 500 personer, återbetalas biljettpriset förutom servicekostnaden.

Biljetter & tider

Lördag 21 Augusti 2021 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

232 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(BM Designcenter). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sommar i Svängsta, med The Mamas!, BM Designcenter

POPULÄRT I Karlshamn JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober