• Evenemang idag
Fredag
2
September 2022
Karlshamns Folket Hus Karlshamn

Anden i Glaset med Anthony Charles Heads

Anden i Glaset
Den övernaturliga salongsshowen med demonstrationer av “paranormala fenomen”.

ANDEN I GLASET är en unik live show från Anthony Charles Heads – Sveriges främste Paranormala Illusionist. Anthony återskapar 1800-talets förtjusning för seans och det paranormala med en show som inte går att förklara. Han blandar teater, illusion, berättelsekonst, psykologi, mentalism och vilseledning för att underhålla en trollbunden publik.
Publiken bevittnar inte bara det ”övernaturliga” men får även chansen att delta i händelserna tillsammans med värden i denna häpnadsväckande föreställning. Ingenting är uppgjort i förväg och det finns inga medhjälpare i publiken - allt händer live och du får vara med om du vill!
Alla tappar hakan, flämtar och undrar – hur är det möjligt? Kommer andarna tillbaka? Är det här på riktigt? Nej, det är bara en show…eller?
Showen är 90 minuter utan paus. Åldersgräns 15 år.
Insläpp kl: 18:30

Biljetter & tider

Fredag 2 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

145 st

har besökt evenemanget på Karlshamn.com
Boenden närmast Karlshamns Folket Hus natten mellan 27 och 28 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlshamns Folket Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Anden i Glaset med Anthony Charles Heads, Karlshamns Folket Hus

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlshamn.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlshamn. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter