First Hotel Carlshamn

Varvsgatan 1 • Karlshamn

I en ståtlig byggnad från 1987 finner man First Hotel Carlshamn. Man har genom åren lyckats skapa ett otroligt charmigt hotell men med moderna inslag. Här bor man med en vacker utsikt över hamnen och havet samtidigt som stadens puls ligger precis runt hörnet. Centralstationen ligger belägen 15 minuters promenad bort medan trevliga shoppingstråk och restauranger finns bara några steg från hotellet. Populära besöksmål i Karlshamn är Kastellt på Frisholmen, Punchmuséet samt de många badplatserna!

First Hotel Carlshamn kan erbjuda 99 hotellrum och sviter. Du väljer mellan att spendera din vistelse i standardum, superior, deluxe eller svit. Alla rum har trägolv och man har valt att inreda i varma och jordnära färger. Standardfaciliteter är badrum med dusch, skrivbord, sittmöbel, TV samt fri tillgång till wi-fi. De lyxiga och rymliga sviterna har faciliteter så som matsalsgrupp, soffgrupp och badrum med jacuzzi. En del av hotellrummen har balkong och/eller utsikt över havet.

Hotellets restaurang heter kort och gott Hotellbaren. Här säger man sig kunna erbjuda Karlshamns bästa matupplevelse. Dinera med familj och vänner i denna charmiga servering med en slående utsikt över hamnen! Under kvällstid förvandlas restaurangen till en pulserande nattklubb med fantastisk musik. På morgonen serverar man självklart en utsökt och sund frukostbuffé. Denna är inkluderad i rumspriset.

First Hotel Carlshamn ger sina gäster tillgång till en avslappnande relaxavdelning med bastu. Man erbjuder även möjligheten att träna på Motiva Sports Club till ett förmånligt pris.Gymmet finner man en kort promenad från hotellet.

Tillgängliga rum på First Hotel Carlshamn

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Hotel Carlshamns olika rumstyper

Torsdag 12 November t.o.m Fredag 13 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlshamn